KIROPRAKTOR MADS KRISTIANSEN

Profilbilde Mads.jpg

Kiropraktor

Personlig trener

 

Mads fullførte kiropraktorutdannelsen ved Welsh Institute of Chiropractic ved University of South Wales  i 2016, og har i tillegg grunnfag idrett og er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole (2008). Han har tidligere jobbet i Ålesund og Indre Østfold, og søker nå nye utfordringer i Tønsberg

 

Mads jobber med akutte plager, samt tilstander som utvikler seg over tid og er av mer kronisk karakter. I tillegg til rygg- og nakkeplager, behandler Mads muskel- og skjelettplager relatert til skulder, albue/hånd, hofte/lår, knær/legg og ankel/fot. I løpet av de siste årene har han spisset sin kompetanse innen ankel- og fotproblematikk, og har benyttet seg av spesialtilpassede såler som hjelpemiddel (han håper å få på plass såletilpasning ved behov i nærmeste fremtid). 

 

Han er opptatt av å gi pasienter tilstrekkelig kunnskap og informasjon relatert til aktuelle plager. For Mads er det viktig å ikke kun behandle, men også gi råd og veiledning slik at pasientene har de beste forutsetninger for å redusere plager raskere og ikke minst forebygge nye problematikker.