TERAPEUTER SØKES

Er du fysioterapeut, kiropraktor, naprapat eller osteopat og ønsker å forme eller videreføre din egen praksis i Tønsberg? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt, slik at vi kan finne ut om Sterk Kropp AS kan være det ideelle sted for deg! 

 

Sterk Kropp AS ble etablert av Kiropraktor Sture Hammern mot slutten av år 2020. Bygget klinikken befinner seg i ble oppført i 2018 og klinikklokalene er nyoppussede og lyse med et lite kjøkken, personaldusj og -toalett, pasienttoalett, venterom, 3 behandlingsrom og en 35 kvm stor treningssal som utstyres medio februar. Driften er godt igang i ett av behandlingsrommene, mens to behandlingsrom på 15 kvm hver står ledige inntil videre. Rommene vil utstyres med alt av nødvendig utstyr, i tillegg til at en Swiss Dolorcast smart 20 shockwave maskin vil være til din disposisjon. Når det kommer til parkering så er det gratis for terapeuter i tilhørende parkeringskjeller, samtidig som gode parkeringsmuligheter og bussholdeplass 5 meter fra klinikken gjør logistikken enkel for pasientene. Det er i tillegg en stor solrik takterrasse til disposisjon i samme bygg, og kort avstand til slottsfjellet, hvor det eksempelvis kan arrangeres gruppetimer sommers tid.

Sture Hammern har nå jobbet som kiropraktor i Tønsberg over de siste 6 årene slik at pasienttilgangen er god allerede. Klinikken har som mål å tilby et kvalitetsfokusert,  ærlig og kunnskapsbasert helsetilbud til personer med plager i bevegelsesapparatet. Grunnleggende i klinikkens kliniske praksis står den biopsykososiale modell, som også gjenspeiles i logoen. Klinikknavnet, Sterk Kropp, er videre ment å skulle fremme tanken om self management og samtidig reflektere den særegne kroppslige egenskapen bioplastisitet, mens slagordet, din helse i sentrum, representerer en pasientfokusert tilnærming.

Hører gjerne fra deg om du synes det høres interessant ut!

Fasade
Fasade

Frosting kan suppleres med leietakeres navn og profesjon

Venterom
Venterom

Romslig venterom

Treningssal 2
Treningssal 2

Vektskiver, manualer +++ ventes medio februar. Speil monteres etterfølgende.

Fasade
Fasade

Frosting kan suppleres med leietakeres navn og profesjon

1/11